IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кортни Кокс: Матю Пери беше под голямо напрежение по време на „Приятели“

28 февруари 2022 09 00

Актрисата смята, че колегата ѝ се справя доста по-добре в момента

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кортни Кокс показа подкрепата си към своя колега и приятел Матю Пери.

В интервю за The Sunday Times 57-годишната актриса за кратко зачекна темата за екранния си съпруг от сериала „Приятели“. Матю Пери беше разкритикуван от феновете след специалното събиране на актьорския състав на ситкома през май миналата година. Тогава на оранжевия диван седнаха всичките шестима любимци от малкия екран, включително Мат ЛеБланк (Джоуи), Дейвид Шуимър (Рос), Дженифър Анистън (Рейчъл) и Лиса Кудроу (Фийби).

След излъчването на епизода обаче феновете изтъкнаха, че Матю Пери не изглеждал никак добре, като много от тях посочиха, че той е бил пиян или е използвал наркотици. Според официалните изявления, актьорът се е подложил на спешна операция на зъбите и затова лицето му е било подпухнало. Относно забавените му реакции и начина на говорене, продуцентите твърдят, че Пери е трябвало да пие болкоуспокояващи, които са причина за всичко това.

„Той просто имаше проблеми за известно време. Мисля, че сега е в страхотен период от живота си“, каза Кокс пред The Sunday Times.

В миналото Пери е говорил открито за алкохолизма си и наркотичната си зависимост. „Нямах намерение да имам проблем с това. Но още в началото ми хареса как ме кара да се чувствам и исках да взимам още и още“, казва той през 2002 година за употребата на викодин. През 2016 година Пери признава, че не помни заснемането на някои от сезоните на „Приятели“. Според него, бялото му петно покрива около три години между трети и шести сезон.

По време на специалния епизод на „Приятели“ Матю призна, че ролята му на Чандлър и реакцията на публиката към неговото представяне, сериозно са повлияли на психичното му състояние. „Имах чувството, че ще умра, ако хората не се смеят на шегите ми“, каза тогава той.

Когато беше попитана за тези думи на колегата си, Кортни Кокс каза пред The Sunday Times, че наистина е било така. „Имаше голямо напрежение, което той самият си създаде. Трябва да се замислим колко много е разчитал на Чандлър и неговото представяне за повдигане на собственото си самочувствие“, допълва актрисата.

През ноември се очаква Матю Пери да пусне своята автобиография „Приятели, любовници и голямото ужасно нещо“. Той заяви, че през годините много неща са се писали за него, но сега е време феновете да чуят истината от неговата уста. „Висотите бяха високи, паденията бяха ниски. Но аз оживях, за да разкажа историята, въпреки че имаше моменти, в които не изглеждаше, че това може да е възможно. Всичко е тук“, написа той в социалните мрежи.

Що се отнася до Кокс, събирането на целия актьорски състав на „Приятели“ миналия май е било фантастично преживяване.

„Понякога си пускам някой епизод и виждам, че той все още е смешен. Радвам се, че „Приятели“ продължава да се излъчва след толкова години и хората все още го харесват. Ако не беше така, щях да се чувствам ужасно“, казва тя пред The Sunday Times.

Кортни Кокс изигра ролята на Моника в продължение на 10 години, като героинята ѝ евентуално се омъжва за Чандлър (Матю Пери).

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари